Ben je geïnteresseerd in een kennismaking bij ons op kantoor of wil je op de hoogte blijven van interessante posities in onze portefeuille, schrijf je in.
Persoonlijke aanpak

Integer, discreet en professioneel

Door de uitgebreide ervaring met Finance & Investment Management posities, actuele kennis van de arbeidsmarkt en recruitment/search ervaring, kunnen wij je uitstekend adviseren over een mogelijke vervolgstap. Een kennismaking met ons is een goede start voor een search naar de juiste positie.
Tijdens onze kennismaking gaan wij uitgebreid in op jouw persoonlijkheid, ambities, wensen, ervaring en drijfveren. Als professioneel bureau letten wij erop of je als kandidaat beschikt over aantoonbare kwaliteiten, waarbij jouw trackrecord een belangrijk uitgangspunt is. Er wordt ingegaan op jouw hard skills, maar ook zeker op jouw soft skills, welk werkgedrag je bij voorkeur vertoont en waar je energie van krijgt. Je kan van ons een oprechte feedback over jouw presentatie en jouw mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt verwachten. Vanzelfsprekend staan discretie, integriteit en professionaliteit centraal.
Wij houden je continue op de hoogte over mogelijkheden en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Indien jouw gewenste positie niet in onze portefeuille beschikbaar is kunnen we proactief op zoek gaan naar de juiste positie voor jou.
Wij nemen jouw gegevens op in ons netwerk, zodat wij je kunnen benaderen voor interessante nieuwe posities in onze portefeuille. Het CV wordt uiteraard nooit aan opdrachtgevers voorgelegd zonder dat je vooraf toestemming hebt gegeven. Tijdens een procedure begeleiden wij je intensief en adviseren wij je over o.a. de positie, de bedrijfscultuur, de organisatiestructuur en de sollicitatiegesprekken. Indien gewenst doen we voor jou tevens de salaris- en/of tarief onderhandelingen.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een kennismaking, neem dan contact met ons op of schrijf je in.

Voor outperformers in Finance & Investment Management

Neem contact met ons op


  Open posities

  Een uitdagende positie

  Je bent uiteraard meer dan een CV alleen. Net zoals dat een positie meer is dan een functieprofiel. Wij hebben doorlopend verschillende interessante Finance en/of Investment Management posities (permanent) in onze portefeuille. In verband met de vertrouwelijkheid worden niet alle opdrachten op onze website of elders getoond. We adviseren je derhalve contact met ons op te nemen om te bezien of we voor jou interessante opdrachten in portefeuille hebben. Indien jouw gewenste positie niet in onze portefeuille beschikbaar is kunnen we proactief op zoek gaan naar de juiste positie voor jou.

  Voor ons actuele aanbod m.b.t. Finance en/of Investment Management posities klik hier of neem contact op.

  Een interessante interim opdracht

  Neem contact met ons op


   Interim posities

   Een interessante interim opdracht

   Naast het invullen van permanente posities zijn wij ook gespecialiseerd in het invullen van interim management posities. Ben je een senior Finance of Investment management professional en op zoek naar een interessante interim opdracht of nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.

   Enkele voorbeelden waarbij onze opdrachtgevers een Interim Manager inzetten:

   • Begeleiden verkoop onderneming in opdracht van Private Equity;
   • Herstructurering of herfinanciering;
   • Turnaround traject;
   • Integratietrajecten ivm fusie of overname;
   • Optimaliseren van werkkapitaal;
   • In- of outsourcing administratie naar shared service center;
   • IFRS conversie;
   • Quick scan financiële organisatie;
   • Extra ondersteuning bij de jaarafsluiting en/of budgettering;
   • AO/IC optimalisatie; en
   • Speciale projecten, zoals bijvoorbeeld transfer pricing, inventory accounting, SAP, Sox compliance, Basel 2 compliance, etc.

   Wij hebben doorlopend verschillende interessante interim Finance en/of Investment Management posities in onze portefeuille. Voor uitgebreide informatie over onze interim Finance en/of Investment Management posities, neem contact met ons op of schrijf je in.

   Integer, discreet en professioneel

   Neem contact met ons op


    Coaching

    Een tailormade programma

    In sport is de coach niet weg te denken, in het bedrijfsleven is coaching ook een steeds breder geaccepteerd fenomeen. Niet zo vreemd wanneer men zich beseft dat de carrière van een sporter ongeveer 10 jaar duurt en die van een werknemer ruim 40 jaar. De meeste mensen zullen beamen dat sporters niet zonder coaching kunnen. Waarom werknemers, waar ook topprestaties van worden verwacht, dan wel?
    Topsport en bedrijfsleven laten zich eigenlijk moeilijk vergelijken. De uitdaging, het stretchen van het menselijk potentieel om tot prestaties te komen, is echter dezelfde. De rol van de coach is om erachter te komen wat de diepste drijfveren zijn van individuen en teams en wat ze ervan weerhoudt om volgens deze drijfveren te leven. Dat dit maatwerk vereist, spreekt voor zich. Wanneer deze blokkades worden weggenomen, ligt de weg naar optimaal presteren open. Op dat moment heeft de coach zijn ultieme doel bereikt, namelijk zichzelf overbodig maken.
    Xanthic werkt samen met een gerenommeerd coaching bureau in Amsterdam die jou als kandidaat graag van een ‘tailormade programma’ voorziet. Hun aanpak typeert zich door:

    • Focus te leggen op duurzame prestaties: niet ‘praten om het praten’, het moet tot concrete business resultaten leiden;
    • Focus te leggen op eigen verantwoordelijkheid: jij bent verantwoordelijk voor jouw gedrag en prestaties;
    • De programma’s zijn letterlijk en figuurlijk ‘in beweging’ en team/persoonsafhankelijk;
    • Unieke en verrassende locaties die bijdragen aan sfeer, openheid en inhoud.